En ny dag skal starte med et solidt morgenmåltid.
Efter ophold på henholdsvis strandens solseng under parasollen og i havet – i forholdet 1:1 – er det nødvendigt med en lille, men nærende frokost for at kunne holde den gående til aftensmaden.
Tilbage til 1:1-forholdet, nu klar til en lille lur, en god bog eller bare til at ligge og betragte de andre gæster. Aktiviterne afbrydes nu og da af en kølende frappé eller drink.
Sidst på dagen, når lufttemperaturen nærmer sig den rigtige side af 40 °C, er det tid til endnu et bad, denne gang i stærkt kloreret ferskvand fra lejlighedens bruser.
Der er også tid til en lille ouzo indtaget på altanen.
Således befriet for sand og salt vender vi friske tilbage til lobbyen. Efter en drink kombineret med jagten på det perfekte hot-spot-spot og opdatering af livet på padden, stiller man sig i en af køerne til restauranten: Den til venstre for et bord inden for i restauranten, den til højre for et bord på den mere ventilerede terrasse.
Nu er det så, selvdisciplinen bliver udfordret på det kraftigste, når middagens indhold udvælges fra den velforsynede og aldrig ens buffet.
Personligt syntes jeg, det er en god ide at rationere fetaost og oliven hver dag – til hvert måltid. Ikke mindst, fordi halvdelen af en af buffetens sider er dedikeret kager, is og andre desserter.
Nu skulle man tro, det er slut med at indtage fibre og kalorier, men en ouzo er god at afslutte måltidet med på en anden terrasse i godt selskab med den øvrige familie. Så det gør vi mange gange hver aften.
Og så sover man godt trods larm fra A/C (19°C) og mangel på dyner.
Leave a Reply